9 yıl sonra oyunculuğa dönmüştü... Özgü Namal Oscar adayı yönetmenin filmiyle dünya sinemasında

9 yıl sonra oyunculuğa dönmüştü... Özgü Namal Oscar adayı yönetmenin filmiyle dünya sinemasında
Oyunculuğa 9 yıl ara verdikten sonra reyting rekortmeni dizi Kızıl Goncalar’la geri dönen Özgü Namal, dünya sinemasının öne çıkan yönetmenlerinden İlker Çatak’ın “Sarı Zarflar” adlı sinema filminde yer alacak. Berlin'de çekilecek olan sinema filmde Namal, Derya isimli tiyatro oyuncusuna hayat verecek.

Özgü Namal, yıllarca ara verdiği sinema oyunculuğuna geri dönüyor. NOW'ın en çok izlenen dizileri arasında yer alan Kızıl Goncalar'ın sezon finali yapmasının ardından oyuncu, şimdi de "Öğretmenler Odası" filmiyle Almanya’yı Oscar Akademi Ödülleri’nde temsil eden, dünya sinemasının önemli isimlerinden İlker Çatak’ın "Sarı Zarflar" isimli filmi için kamera karşısına geçiyor.

Berlin’de çekilen filmde kulislerden sızan bilgilere göre Özgü Namal, “Derya” adlı bir tiyatro oyuncusunu canlandırıyor. Filmde Derya’nın eşini Tansu Biçer, kayınvalidesini İpek Bilgin, kızını ise Leyla Cabas canlandırıyor. “Kızıl Goncalar” sezon arasına girer girmez iki çocuğunu alıp Berlin'e giden ve yoğun bir tempoda çalışan Namal’ın başrol oynadığı “Sarı Zarflar” çekimleri temmuz ayında bitecek. “Sarı Zarflar” 2022’de 12-16 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen 19. Berlinale Ortak Yapım Marketi’ne 32 ülkeden seçilen 34 projeden biri olmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.