"Adam kalmadı" diyen Hafsanur Sancaktutan Kubilay Aka ile el ele yakalandı

'Dünyayla Benim Aramda' dizisindeki performanslarıyla dikkat çeken Hafsanur Sancaktutan, geçtiğimiz haftalarda aşk hayatından yakınmış ve "Hayatınızda biri var mı?" sorusuna "Kimse üzerine alınmasın ama ortalıkta adam kalmadı" demişti. Ünlü oyuncunun meslektaşı Kubilay Aka ile yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı .

Aşk Ağlatır, Son Yaz, Dünyayla Benim Aramda, Ya Çok Seversen, Darmaduman gibi projelerde yer alan Hafsanur Sancaktutan özel hayatıyla gündeme geldi.  Hafsanur Sancaktutan geçtiğimiz haftalarda bir mekan çıkışında gazetecilerin "Hayatınızda biri var mı?" sorusuna verdiği "Kimse üzerine alınmasın ama lafımın arkasındayım, adam kalmadı" yanıtıyla günlerce konuşulmuştu. Bu yanıttan kısa süre sonra da ünlü oyuncun Kubilay Aka ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. 

Aşk-1EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER

Aşk iddiaları magazin basınında şok etkisi yaratırken, ikili bir mekan çıkışı ilk kez el ele görüntülendi. Böylelikle Sancaktutan ve Aka aşkı belgelendi. Çift el ele çıktıkları mekandan araçlarına gitti ve kameralara da kısa bir yanıt verdi. Kubilay Aka, ayrıca sevgilisi Sancaktutan'a aracının kapısını da açtıktan sonra "Hani adam yoktu" diyerek herkesi güldürdü.

AkaaHafsaaa

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.