Adele'den hayranlarını üzen açıklama: Müziği bırakıyor

Adele'den hayranlarını üzen açıklama: Müziği bırakıyor
Dünyaca ünlü şarkıcı Adele, müziğe süresiz ara vereceğini açıkladı. Yeni bir hayat kurduğunu söyleyen sevilen sanatçı, ağustos ayının başlarında Rich Paul ile nişanlandı.

36 yaşındaki diva, hayranlarına, "dinlenmeye ihtiyacı olduğunu" ve "yeni hayatını yaşamak istediğini" söyledi.  Adele, ağustos ayının başlarında ABD'li spor menajeri Rich Paul ile nişanlanmıştı.

10 KONSERİ DAHA VAR

Münih'te verdiği konser sırasında, "Bundan sonra Las Vegas'ta çıkmam gereken 10 konser kaldı, daha önce hastaydım... Bu yüzden onlar da ertelendi ve açıkçası bunun son gösterim olması gerekiyordu." diyen sanatçı,  henüz son konseri olmadığı için heyecan duyduğunu ifade etti.

Adele, "Hâlâ tam beş haftalık gösterim var, hafta sonları şovlarım ve bunun gibi şeyler var ve yapılacak 10 gösteri var. Ve bundan sonra sizi uzun bir süre göremeyeceğim." şeklinde konuştu.

'SON 7 YILIM YENİ BİR HAYAT KURMAKLA GEÇTİ'

Dinlenmeye ihtiyacı olduğunu ve son yedi yılını yeni bir hayat kurmakla geçirdiğini söyleyen ünlü sanatçı, "Şimdi yaşamak istiyorum, kurduğum yeni hayatımı yaşamak istiyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.