Adı Sergen Yalçın’la anılmıştı… Melisa Döngel’den aşk itirafı: Ben bildiğiniz gibi sap, kimsesiz

Adı Sergen Yalçın’la anılmıştı… Melisa Döngel’den aşk itirafı: Ben bildiğiniz gibi sap, kimsesiz
Geçtiğimiz aylarda adı Sergen Yalçın’la aşk iddialarına konu olan oyuncu Melisa Döngel, gündem olmaya devam ediyor. Bebek’te gazetecilerin aşk hayatıyla ilgili sorularına yanıt veren Döngel, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Oyuncu Melisa Döngel ve Teknik direktör Sergen Yalçın arasındaki iddialar, ikilinin Alaçatı’da birlikte tatil yaptığına dair söylentilerle gündeme gelmişti. Ancak genç oyuncu, bu dedikodulara son noktayı koydu. Döngel, Bebek’te gazetecilerle sohbet ederken aşk hayatına ilişkin açıklamalarda bulundu.

G Qs16Su X E A A F03D

Gazetecilere gelecekteki projeleri ve planları hakkında da bilgi veren Döngel, "Şahsımıza ait yeni projelerimizin bir toplantısını yaptık. Yaz devam ediyor o yüzden yaz sonrası için net bir şey konuşamıyorum" dedi.  Genç oyuncu, mevcut projeleri en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştığını dile getirdi.

G Qq7Uzk W4 A Agt Q2

"BEN BİLDİĞİNİZ GİBİ SAP, KİMSESİZ"

Döngel’in geçtiğimiz haftalarda Alaçatı’da tatil yaptığına dair sosyal medya paylaşımları dikkat çekmişti. Ancak Döngel, bu fotoğrafların eski paylaşımlar olduğunu ve şu anda tamamen projelerine odaklandığını açıkladı. Aşk hayatı hakkındaki sorulara ise kesin bir yanıt vermeyen Döngel, “Ben bildiğiniz gibi sap, kimsesiz!” diyerek esprili bir şekilde karşılık verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.