Afra Saraçoğlu peş peşe paylaştı! Demet Akalın'ın tepki dolu yorumu sosyal meydayı salladı!

Afra Saraçoğlu peş peşe paylaştı! Demet Akalın'ın tepki dolu yorumu sosyal meydayı salladı!
Yalı Çapkını dizisinde Seyran karekterini canlandıran Afra Saraçoğlu, son dönemde dizideki partneri Mert Ramazan Demir ile yaşadığı aşk ile sık sık gündeme geliyordu. Saraçoğlu tatilden peş peşe karelerini paylaştı. Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın güzel oyuncunun paylaşımına yaptığı yorum ise adeta paylaşımı gölgede bıraktı. İşte detaylar...

Star TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Beril Pozam ve Gülçin Santırcıoğlu gibi isimlerle başrolleri paylaşan ve dizide Seyran karakterine hayat veren ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu son dönemde özel hayatıyla gündemde.

Demirr

Dizideki partneri Ferit'i canlandıran Mert Ramazan Demir ile yaşadığı bir dargın bir barışık aşk ile de sık sık magazin basınında yer alan Saraçoğlu, dizinin tatiline fırsat bilerek Avusturya’da birçok Hollywood yıldızının da tercihi ettiği Vivamayr Detoks Kliniği'ne gitti.

Kamp

Sosyal medyadan peş peşe karelerini paylaşan Saraçoğlu, "Buraya gelerek ruh bedenime ve ruh sağlığıma en büyük iyiliği yaptım!" notunu düştü.

Detokss

AKALIN'DAN TEPKİ GECİKMEDİ

Instagram erişim engeline günlerdir en çok tepki gösteren ünlü isimlerden olan şarkıcı Demet Akalın, Afra Saraçoğlu'nun meditasyon karelerini görünce adeta patladı. Akalın, ünlü oyuncunun paylaşımın altına "Kız yazsana iki kelime bir şey yasak için!" yorumunda bulunarak Saraçoğlu'na tepki gösterdi.

Saraççç-1Akalın'ın bu yorumu adeta Saraçoğlu'nun paylaşımın önüne geçti. Sosyal medyada birçok kullanıcı Akalın'ın tepkisinde haklı olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.