Afra Saraçoğlu'na 'yeteneksiz' dedi! O yoruma annesinden tepki geldi

Afra Saraçoğlu'na 'yeteneksiz' dedi! O yoruma annesinden tepki geldi
Ekranların popüler dizisi Yalı Çapkını'nda başrol oynayan ve özel hayatıyla isminden sık sık söz ettiren Afra Saraçoğlu, annesi Lütfiye Saraçoğlu'nun yorumuyla gündeme geldi. Kızı için yapılan "Yeteneksiz" yorumuna sinirlenen Lütfiye Saraçoğlu, "Zavallısınız, acınası haldesiniz" diyerek tepki gösterdi.

Başrollerini Mert Ramazan Demir ile paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterini canlandıran Afra Saraçoğlu dizinin sezon finali yapmasının ardından Amerika'ya dil eğitimine gitti.

Hem kariyeri hem de özel hayatıyla gündemden düşmeyen Afra Saraçoğlu için bir sayfanın "Bu yeteneksizlikle nasıl oyuncu oldukları bilinmeyen Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, birbirlerini takip etmeyi bıraktı." sözlerine Afra Saraçoğlu'nun annesi ateş püskürdü. 

G N I X R Ca X0 A Ac J6C

‘KİN VE NEFRETLE DOLUSUNUZ’

Lütfiye Saraçoğlu paylaşıma cevap vererek "Siz bir de buradan kadın duyarı da kasarsınız değil mi? Zavallısınız, acınası halleriniz. İlahi adalet umarım sizi bulur bir gün. Bir annenin ahını almak istemişsiniz ama senin bunları anlayacağından şüpheliyim. Kin ve nefretle dolusunuz. Utanmazsınız. Herkesin bir ailesi var, utanmazlar. Sen kimsin boş bir sayfasın" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.