Ahu Tuğba'nın cenazesi getiriliyor: 30 bin dolarlık masrafları Türk iş insanı karşıladı

Ahu Tuğba'nın cenazesi getiriliyor: 30 bin dolarlık masrafları Türk iş insanı karşıladı
Yeşilçam’ın efsane isimlerinden Ahu Tuğba, ABD'nin Miami şehrindeki evinde yaşamını yitirdi. Sanatçının naaşının Türkiye'ye getirilebilmesi için gereken 30 bin dolarlık masrafı, Türk iş insanı Celal Kalyoncu karşıladı.

Uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden ve KOAH hastalığı nedeniyle solunum güçlüğü çeken Ahu Tuğba, 1 Eylül'de Miami'deki evinde vefat etti. Ahu Tuğba'nın Türkiye'de defnedilebilmesi için çalışmalar hızla başlatıldı.

1729406

Miami'de polis memuru olarak görev yapan kızı Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij, annesinin Türkiye'de toprağa verilmesi için ABD İstanbul Başkonsolosluğu ile yazışmalara başladı. Cenazenin İstanbul'a getirilebilmesi için gereken masrafı ise Türk iş insanı Celal Kalyoncu üstlendi.

AHU TUĞBA'NIN KIZI: DÜNYANIN EN BÜYÜK ACISI

Ahu Tuğba'nın kızı Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij, annesinin ölüm anını Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanarak anlattı.

Uzun yıllardır annesinin kendisi için her şeyi yaptığını yanından bir an olsun ayrılmadığını belirten Alejnatij "Annem uzun süredir ileri derecede KOAH hastasıydı ve son birkaç gündür kendini iyi hissetmiyordu. Akşam konuştuk, annemi öptüm seni seviyorum dedim uyuduk. Ben öğlen uyandım annemin dinlendiğini düşündüm ama gece olduğunda hala çıt yoktu. Daha sonra 911'i aradım. Annemin yanına bir gittim benim boncuk gözlüm buz gibi olmuş. Dünyanın en büyük acısı bir anneyi bir evladın o şekilde bulması. Allah düşmanımın başına vermesin. Keşke benim kalbimi çıkarsalardı da ben annemi o şekilde görmeseydim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.