Ajda Pekkan ilk stadyum konserine hazır: Estetik oldu, diyet yaptı ve sürprizler...

Ajda Pekkan ilk stadyum konserine hazır: Estetik oldu, diyet yaptı ve sürprizler...
Ajda Pekkan, 12 Haziran’da Beşiktaş Stadyumu’nda vereceği ve "60 yıllık kariyerimde ilk" dediği konser için büyük hazırlıklar yapıyor. İşte bu özel konserin perde arkasında neler yaşandığına dair detaylar...

Süperstar Ajda Pekkan, 12 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu'nda vereceği kariyerinin ilk stadyum konseri için tüm detayları titizlikle planlıyor. Hem estetik hem de sahne hazırlıklarıyla yoğun bir tempoda olan sanatçı, unutulmaz bir geceye imza atmaya hazırlanıyor.

Pekkan, kusursuz görünmek için göğüs estetiği ve mezoterapi gibi işlemler yaptırdı. Ayrıca özel diyet ve spor programıyla 3 kilo vererek, Burcu Sedef imzalı 500 bin liralık iddialı kostümlerine hazırlandı.

800 metrekarelik sahnede 40 dansçıyla görsel bir şölen sunacak olan sanatçı, kulisinin sade olmasını istedi. Konser sonrası fotoğrafların seçiminde de bizzat yer alacak.

Üç saat sürecek konser için 8,5 milyon lira alacak olan Pekkan'a, Nilüfer, MFÖ, Selda Bağcan gibi ünlü isimler eşlik edecek. Sezen Aksu'yu da sahneye davet eden sanatçı, Aksu'nun teklifini geri çevirmesiyle hayal kırıklığına uğradı.

Konser biletleri 800 liradan 22 bin liraya kadar değişen fiyatlarla satışa sunuldu. VIP bilet sahipleri, sahneye yakın özel bir alanda konseri izleme fırsatı bulacak.

Yoğun temposuna rağmen enerjik kalan Pekkan, "Çalışmazsam yoruluyorum" diyerek konser sonrası Türkiye turnesine çıkacağını da duyurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.