Ajda Pekkan konserinde kriz! Süperstar açtı ağzını yumdu gözünü: Göstermelik gelmeyin

Ajda Pekkan konserinde kriz! Süperstar açtı ağzını yumdu gözünü: Göstermelik gelmeyin
Ajda Pekkan geçtiğimiz akşam Harbiye Açık Hava'da sahne aldı. Sevenlerine birbirinden güzel şarkılarını söyleyen Süperstar yaklaşık 3 saat sahnede kaldı. Protokolde bulunan dinleyicilerin erken ayrılmaya başlamasına tepki gösteren ünlü sanatçı, "Protokol kurallarını bilmiyorsanız gelmeyin" diyerek tepki gösterirdi. Hayranları Pekkan'ın bu sözlerini alkışlarla destekledi.

Ünlü şarkıcı Ajda Pekkan'ın Harbiye Açıkhava Sahnesi'ndeki konserinde hayranlarıyla buluştu. Binlerce müzikseverin alkışları eşliğinde sahneye çıkan Süperstar Ajda Pekkan, 3 saat boyunca adeta müzik şöleni yaşattı. Sevilen şarkılarını söyleyen Pekkan, sahne şovu ve kostümleri ile de göz kamaştırdı.

3 saat sahnede kalan Ajda Pekkan, hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı ancak konserin sonuna doğru ünlü sanatçıyı sinirlendiren bir olay yaşandı. Protokolde oturanların yavaş yavaş yerinden ayrıldığını gören Pekkan, şarkısını yarıda keserek, isyan etti.

P E K K A N N

"GÖSTERMEKİL GELMEYİN"

Konser alanından ayrılan kişilere dönerek "Ben sizin konserinize gelsem ve en önde protokolde otursam ve ondan sonra çekip gitsem siz ne dersiniz?" dedi. Ünlü sanatçının o sözleri hayranları tarafından alkışla desteklendi. Pekkan ise sözlerinin devamında, "Protokol kurallarını bilmiyorsanız göstermelik gelmeyin" dedi. Ajda Pekkan'ın menajerine "Otursunlar buraya, şarkım bitmeden kimse kalkamaz" dediği de öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.