Akasya Durağı'nın 'Zeyno'su yıllar içerisinde değişimiyle şaşırttı!

Akasya Durağı'nın 'Zeyno'su yıllar içerisinde değişimiyle şaşırttı!
Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Akasya Durağı'nda Zeyno karekterini canlandıran Sitare Akbaş, yıllar içerindeki değişimiyle görenleri hayli şaşırttı.

Bir döneme damga vuran fenomen dizi Akasya Durağı, yıllar geçse de dün gibi akıllarda. Dizinin başrollerinde Erol Günaydın, Zeki Alasya, Levent Ülgen, Aslı Altaylar, Cezmi Baskın, Melek Baykal, Onur Şan gibi birbirinden başarılı oyuncular yer almıştı. O dönem dizinin sevilen karekterleri arasında yer alan Zeyno karekterine hayat veren Sitare Akbaş, değişimiyle herkesi şaşırttı.

Akbaş

Dizinin Zeyno'su Sitare Akbaş, yıllar içerisindeki değişimiyle dikkatleri çekti. Oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çeken Akbaş'ın sosyal medya paylaşımlarına takipçilerinden yorum ve beğeni yağıyor.

Akbaş 3

Akasya Durağı dizisiyle büyük kitleler tarafından tanınan 35 yaşındaki güzel oyuncu, Akasya Durağı'nın ardından Sen Çal Kapımı, Ramo ve Kırmızı Oda gibi çeşitli projelerde yer aldı. Son dönemde Fox TV ekranlarında yer alan Kızıl Goncalar'da yer alan  Akbaş, değişimi ile görenleri şaşırttı.

Akbaş 2

Sosyal medyada hatrı sayılır bir oranda takipçisi olan Akbaş, son pozlarıyla adından söz ettirdi. Değişimiyle çok konuşulan Akbaş'ın iddialı pozlarına hayranları tarafından beğeni ve yorum yağdı.

Akbaş 1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.