Alevler ünlü şarkıcının evine dayandı: Urla yangını Aslı Zen’i gözyaşlarına boğdu

Alevler ünlü şarkıcının evine dayandı: Urla yangını Aslı Zen’i gözyaşlarına boğdu
İzmir Urla’da ormanda başlayan yangının şehir merkezine sıçramasıyla yaşam alanları boşaltılmaya başladı. Ünlü şarkıcı Aslı Zen, bölgedeki evinin alevler arasında kaldığını belirterek, jandarmanın uyarısıyla evi boşalttığını açıkladı. Zen, süreci sosyal medya üzerinden anlık paylaşımlar yaparak takipçileriyle paylaştı.

İzmir’in Urla ilçesinde ağaçlık alanda başlayan yangın, hızla yerleşim yerlerine yöneldi. Şarkıcı Aslı Zen’in evi de alevlerin tehdidi altına girdi. Sosyal medya hesabından sürekli güncellemeler yapan Zen, yangının evinin bulunduğu siteye yaklaştığını duyurdu.

Ododod S3Hy

YANGININ EVİNE YAKLAŞTIĞINI SÖYLEDİ

Aslı Zen, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarda, ormandan başlayan yangının evine yakın bir bölgeye kadar yaklaştığını ifade etti.

Dppdpd Zzp5

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Yangın nedeniyle evini acil olarak boşaltmak zorunda kalan Zen,  "Evlerimizi maalesef boşaltmak zorundayız. Gidiyoruz maalesef. Jandarma ve itfaiye evlerimizi boşaltmamızı istedi acil şekilde. Eve veda ettim. Umarım bıraktığım gibi bulurum" diyerek gözyaşlarına hakim olamadı.

‘DUA EDEREK BEKLİYORUZ’

Aslı Zen "Şu an panik haldeyiz. Urla'da yangın çıktı evimize çok yakın bir yerde. Allah korusun. Site olarak önlemimize alacağız, çok dibimizde yangın. Kendimizi evin içinde kapattık dışarıda kül yağıyor. Uçak ve helikopterler çalışıyor. Hayvanlarımızı kafesledik, bahçe sulamaları açıldı, bütün site çıkış kapıları açıldı. Dua ederek bekliyoruz. Ben son ana kadar kalacağım, kızımı araçla göndereceğim. Hem evimi hem doğayı korumak için yardım etmek istiyorum. Kolay değil çok zor" dedi.

Sarkici Asli Zen Yangindan Canini Zor Kurtardi Evi Alevler Arasindan Kaldi 17225035357657 2

KONTROL ALTINA ALINDI

Ekiplerin müdahalesi sonrası video paylaşan Aslı Zen, yangının kontrol altına alındığını belirterek, evine geri döndüğünü açıkladı. Şarkıcı, yangın evlerine sıçramadan söndürüldüğü için de ekiplerin yanına giderek teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.