Aleyna, Yunus Emre'nin adını bile anmadı! Şampiyonluk için bakın hangi ismi söyledi!

Aleyna, Yunus Emre'nin adını bile anmadı! Şampiyonluk için bakın hangi ismi söyledi!
Survivor All Star'da heyecan son gaz devam ederken, geçtiğimiz hafta adaya veda eden Aleyna Kalaycıoğlu'nun şampiyonluk açıklaması dikkat çekti.

Geçen hafta Survivor All Star'dan elenen Aleyna Kalaycıoğlu, geçtiğimiz gün ülkeye dönüş yaptı. Adı takım arkadaşı Yunus Emre ile aşk dedikodularına karışan fakat her fırsatta arkadaş olduklarını söyleyen Kalaycıoğlu, açıklamasıyla dikkatleri çekti.

Aley

TV 8 ekranlarında fırtınalar estiren Survivor All Star'da yarışma performansının yanı sıra Yunus Emre ile arasındaki arkadaşlığıyla da adından söz ettiren Aleyna geçtiğimiz hafta adaya veda etti.  Aleyna yarışmada şampiyon olmasını istediği yarışmacı sorulunca verdiği yanıtla dikkat çekti.

Aleyaa

Finalde dörtlü olarak Nefise, Ogeday, Seda ve Özgür'ün ismini veren Aleyna, ayrıca bir kadın yarışmacının şampiyon olmasını istediğinin altını çizdi. Yunus Emre'nin adını bile anmayan Aleyna "Ben bir kadın şampiyon olsun istiyorum bu sene ama bana sanki Ogeday şampiyon olacakmış gibi geliyor. Ama spesifik olarak "şu şampiyon olsun" dediğimi biri yok" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.