Candan kardeşler davasında Bahar Candan dahil 6 kişiye tahliye kararı

Candan kardeşler davasında Bahar Candan dahil 6 kişiye tahliye kararı
İstanbul Küçükçekmece'de görülen davada Alisya Bahar Candan ile birlikte 6 sanık tahliye edildi. Ablası Gülnihal Çiçek ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Küçükçekmece 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, sosyal medya fenomeni Alisya Bahar Candan ve aralarında ablası Gülnihal Çiçek'in de bulunduğu 21 sanığın yargılanmasına devam edildi.

BAHAR CANDAN HAKKINDA TAHLİYE KARARI VERİLDİ

Mahkeme heyeti, müştekilerin ifadeleri ve sanıkların savunmalarının ardından ara kararını açıkladı. Alisya Bahar Candan ve beş tutuklu sanık hakkında tahliye kararı verildi. Gülnihal Çiçek ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İDDİANAMENİN DETAYLARI

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Gülnihal Çiçek ve Alisya Bahar Candan’ın da aralarında bulunduğu 21 sanık hakkında çeşitli suçlamalar yer aldı. İddianameye göre, Alisya Bahar Candan’ın, suç örgütü içinde daha etkin bir rol üstlendiği iddia edildi.

Candan hakkında 14 yıldan 44 yıla kadar hapis cezası talep ediliyor. Gülnihal Çiçek ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapisle cezalandırılması isteniyor.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.