Ani kararla Güldür Güldür'den ayrılmıştı! Olayın perde arkasını anlattı!

Ani kararla Güldür Güldür'den ayrılmıştı! Olayın perde arkasını anlattı!
Güldür Güldür ile izleyicinin karşısına çıkan Giray Altınok, geçtiğimiz aylarda ani bir kararla programdan ayrılmıştı. Ayrılığın ardından ilk kez konuştu.

Show'de TV 11. sezonuyla ekrana gelen Güldür Güldür Show televizyonda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Güldür Güldür Show da Feridun karekterine hayat veren Giray Altınok, geçtiğimiz aylarda ani bir kararla programdan ayrılmıştı. Ünlü oyuncu ayrılığın ardından ilk kez konuştu.

Giray

Güldür Güldür Show ile büyük kitleler tarafından tanınan Giray Altınok, ayrılığın ardından Blu TV'de ekranlara gelen Prens dizisine transfer oldu. Prens dizisiyle de büyük çıkış yakalayan Altınok, ayrılığa dair konuşarak, "Güldür Güldür'e bir daha dönmem" dedi.

"GÜLDÜR GÜLDÜR'E DÖNÜŞ OLMAZ"

Son dönemde Prens dizisiyle adından sıkça söz ettiren Giray Altınok, Gazeteci Birsen Altuntaş’ın Youtube kanalına konuk oldu. Ani ayrılığı hakkında konuşan Altınok "Güldür Güldür’e muhtemelen dönüş olmaz. Çok müthiş bir keyifti Güldür Güldür‘de olmak… Arkadaş grubum, en yakın arkadaşlarım hâlâ orada… Zaten çekimlere falan da gidiyorum arada vaktim olduğunda. Kulis sohbetlerini çok özlüyorum çünkü…" dedi.

"KENDİ İŞLERİMİ YEŞİLLENDİRME VAKTİ"

Altınok, konuşmasının devamında "Vaktimin büyük bir bölümünü Güldür Güldür'e ayırınca kendi projelerime odaklanamıyordum. Güldür Güldür ekibi benim ailem gibi ama vakit kendi yaptığım işleri üretme, yeşillendirme vakti" ifadelerini kullandı.

PRENS'E TRANSFER ÜSTÜNE TRANSFER

Giray Altınok'un başrollünde yer aldığı Prens dizisinin oyuncu kadrosuna Çağlar Ertuğrul, Ebru Şahin, Deniz Uğur, Engin Benli ve Zeynep Tuğçe Bayat gibi birbirinden başarılı oyuncular dahil oldu. 

GİRAY ALTINOK KİMİDR?

Giray Altınok, 1984 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Pamukkale Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nden mezun olan oyuncu, üniversiteden sonra İstanbul'a yerleşerek, oyunculuk serüvenine başladı. Giray Altınok, kamera karşısına ilk olarak "Kaybedenler Kulübü" filmi ile geçti.  Altınok; GDO Kara Kedi, Tut Sözünü, Labirent ve Vücut gibi yapımlarda rol aldı. 2018 yılında ise oyuncu Cansu Diktaş ile dünya evine girdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.