Anne oğulu canlandıran Aslı Mavitan ve Recep Usta hakkında bomba aşk iddiası!

Anne oğulu canlandıran Aslı Mavitan ve Recep Usta hakkında bomba aşk iddiası!
Atv ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz sezon final yaparak ekranlara veda eden Kardeşlerim dizisinde anne ve oğlu canlandıran Aslı Mavitan ve Recep Usta'nın aşk yaşadığı iddia edildi. kilinin bir süredir birlikte tatil yaptığı ileri sürüldü.

Atv'de yayınlanan ve oyuncu kadrosunda  Celil Nalçakan, Cüneyt Mete ve Ahu Yağtu gibi  başarılı isimlerin yer aldığı Kardeşlerim dizisi sezon sonunda final yaparak ekran macerasını sonlandırdı.  Final yapan dizinin ardından  dedikodular gelmeye başladı.  Dizide Ayla ve Berk rolünde anne-oğulu canlandıran Aslı Mavitan ve Recep Usta bir süredir aşk yaşadığı iddia edildi.

Aslıı

Sosyal medyada hatırı sayılır bir sayıda takipçi sayısına sahip olan magazin yorumcusu Yağmur Çevik'in eşi İlhan Çevik'in magazin sayfasından ikilinin Bodrum tatilinden görüntüleri yayınlandı. O görüntüler kısa sürede gündem oldu.

Berk

YAŞ FARKI DİKKAT ÇEKTİ

Aslı Mavitan ve Recep Usta arasındaki yaş farkı dikkat çekerken aşk iddialarının doğru olup olmadığına dair oyuncuların cephesinden herhangibir açıklama gelmedi. Aslı Mavitan 43, Recep Usta ise 26 yaşında.

Blog

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.