Annesi ölen Sagopa'nın eski eşi Kolera'dan şoke eden sözler

Annesi ölen Sagopa'nın eski eşi Kolera'dan şoke eden sözler
Geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden Sagopa Kajmer'in eski eşi Kolera'dan herkesi şoke eden sözler. "Anam ölsün yalanım varsa dediğimde 'gebersin anan' demişti ne ağrıma gitmişti anne ayrı bir dünyadır herkes için. Kendi anası ölmüş, ağzından çıkanlara dikkat edeceksin. Hiçbir masumun hakkına girmeyeceksin" dedi.

Sagopa Kajmer adıyla tanınan  ğnlü rapçi Yunus Özyavuz'un 2 yıldır kanserle mücadele eden annesi Serpil Özyavuz, 2 Haziran'da hayatını kaybetmişti. Eski kayınvalidesinin ölüm haberini alan Kajmer'in eski eşi Kolera, olaylı şekilde boşandığı Sagopa Kajmer'i topa tuttu.

"HİÇBİR MASUMUN HAKKINA GİRMEYECEKSİN"

X hesabından annesinin ölüm haberini veren Sagopa Kajmer, "2 Haziran öğle sonrası annemi kaybettim. 2 sene boyunca savaştı, savaştık. O savaşı kaybetti, ben hem savaşı hem annemi kaybettim" ifadelerini kullandı. Rapçi Kolera ise 2017 yılında olaylı şekilde boşandığı 11 yıllık eşi Sagopa Kajmer'i ağır sözlerle eleştirerek şunları söyledi: "Anam ölsün yalanım varsa dediğimde gebersin anan demişti ne ağrıma gitmişti anne ayrı bir dünyadır herkes için. Kendi anası ölmüş, ağzından çıkanlara dikkat edeceksin. Hiçbir masumun hakkına girmeyeceksin sahibimiz Allah'tır sen de hiçbir s*in sahibi değilsin."

Annee

Sagopa Kajmer'in hayranlarını da hedef alan Kolera "Ben diyeceğimi dedim lafım yerine ulaştı, huzurluyum. Tacizci, zorba Sago fanları da geberse dünya çok daha güzel bir yer olur. Bu insanların ne vicdanı var ne bilgeliği var. Elbet bilinçleri zamanla yükselecek ama cehaletlerini ben çekiyorum. Bir ömür de çekeceğim, sıkıntı yok yeterim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.