Apar topar hastaneye kaldırılmıştı: Ahu Tuğba'nın hastalığı belli oldu

Apar topar hastaneye kaldırılmıştı: Ahu Tuğba'nın hastalığı belli oldu
Yeşilçam'ın usta isimlerinden 68 yaşındaki Ahu Tuğba, geçtiğimiz günlerde apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Onur Akay, Ahu Tuğba'nın hastalığının 'KOAH' olduğunu açıkladı.

Sayısız Yeşilçam filminde rol alan usta oyuncu Ahu Tuğba, son dönemde sağlık sorunlarıyla gündeme geliyordu. Geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılan Tuğba'nın hastalığı Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı (KOAH) olarak teşhis edildi.

Ünlü oyuncu Onur Akay, yaptığı açıklamada Tuğba'nın uzun süredir KOAH ile mücadele ettiğini ve şu anda Amerika'da tedavi gördüğünü belirtti. Akay, Tuğba'nın hastaneye maskelerle yatmakta olduğunu da ekledi ve sevenlerinden dua istemesini rica etti.

Onur Akay, şu ifadeleri kullandı:

“Canım dostum Ahu Tuğba, çok uzun bir süredir kısa adı “KOAH” olan Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı ile mücadele ediyor. Kızı yakın dostum Anjelik, bana yıllar önce bu rahatsızlığını anlatmıştı ama Onur abiciğim bu aramızda kalsın dediği için yazmamıştım. Hava yollarının daralması sonucu rahat ve sağlıklı bir şekilde nefes almayı engelleyen bir akciğer hastalığı ile mücadele eden Ahu ablam, Amerika’da hastanede maskelerle yatıyor. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin…”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.