Arda Kural uzun süre sonra ortaya çıktı! İşte son hali...

Arda Kural uzun süre sonra ortaya çıktı! İşte son hali...
2000'li yıllarda ekranlarda fırtınalar estiren Arda Kural, bir dönem psikolojik rahatsızlık yaşamış ve ekranlara veda etmişti. Kural'ın son hali ortaya çıktı.

Bir döneme adını altın harflerle yazdından Lise Defteri, Eyvah Kızım Büyüdü ve Emret Komutanım gibi birbirinden ünlü yapımlarda yer alan Arda Kural, yakışıklılığıyla herkesi kendine hayran bırakıyordu. Arda Kural, psikolojik sıkıntılar yaşayarak ekranlara veda etti.  2012 ylında Psikoz tanısı konulan Kural, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde de 1 yıla yakın tedavi gördü. O dönem Kural'ın yaşadıkları tüm Türkiye'yi derinden üzmüştü. Yerli Leonardo DiCaprio lakabıyla bilinen Kural, yıllar sonra ortaya çıktı.

Kufd

Şimdilerde 43 yaşında olan 'Yerli Leonardo DiCaprio' Arda Kural, tedavisinin ardından verdiği bir röportajda, bir arkadaşının yardımıyla Büyükçekmecede bir kafede kalmaya başladığını söyleyerek, "Evim yok artık. O yüzden sevdiğim Büyükçekmece insanlarını yakından görebileceğim bu kafede yaşayacağım. Sadece burada da değil, her yer benim evim." ifadelerine yer vermişti.

Gördüğü tedavinin ardından fazla kilolarından kurtulup saç ektirip eski günlerine dönüş sinyalleri veren Kural'ın son hali ortaya çıktı.

"BİR AN EVVEL TOPLA KENDİNİ"

Kuran'a hayranları "Bir an evvel topla kendini", "Kumaşı kaliteli", "Dön artık ekranlara", "Zayıfla dedik ama bu kadar da değil" şeklinde yorumlar yapıldı.

Kural Yeni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.