Arka Sokaklar'ın 'Mesut Komiser'inden Serenay Sarıkaya göndermesi!

Arka Sokaklar'ın 'Mesut Komiser'inden Serenay Sarıkaya göndermesi!
Yeniden Arka Sokaklar'ın ekibine katılan dizinin Mesut Komiser'i Şevket Çoruh, Serenay Sarıkaya göndermesi ile olay yarattı.

Kanal D ekranlarının en uzuk soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar'da Mesut Komiser karekterini canlandıran Şevket Çoruh, kısa bir aranın ardından yeniden fenomen dizinin ekibine dahil olmuştu. Çoruh, geçtiğimiz günlerde rol arkadaşı Özgür Ozan'la birlikte bir söyleşiye katıldı. Çoruh'un sahnede yaptığı Serenay Sarıkaya göndermesi olay yarattı.

Mesuttt

DİZİYE YENİDEN DAHİL OLDU

18. sezonuyla ekranlarda yer alan Arka Sokaklar dizisi güçlü oyuncu kadrosunuyla da dikkarleri çekiyor. Başrollerinde Özgür Ozan, Zafer Ergin, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu, Özlem Çınar gibi isimlerin yer aldığı dizi her hafta izleyici ekranlara kilitleyeme devam ediyor. Son olarak diziden ayrılarak farklı projelerde yer alan dizinin Mesut Komiser'i Şevket Çoruh, diziye yeniden dahil olmuştu. Dizide Hüsnü Çoban'a hayat veren Özgür Özan ile bir etkinliğe katılan Şevket Çoruh'un Serenay Sarıkaya göndermesi gündem oldu.

Hüsnü

"MİLLETİN YANINDA SERENAY SARIKAYA..."

En son eğlendiğiniz sahne sorusuna Özgür Ozan, "Şevket'in poposuna şaplak attığım sahne var ya..." şeklinde cevap verdi. Daha sonra Şevket Çoruh ise, "Yatak sahnemizi diyorsun. Özgür beyle bir o olmamıştı yatağa da girdik. Milletin yanında Serenay Sarıkaya, bizim yanımızda Özgür Ozan" dedi. Çoruh'un bu açıklaması sosyal medyada epey dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.