'Aşk-ı Memnu' yıldızları Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya bir arada

'Aşk-ı Memnu' yıldızları Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya bir arada
'Aşk-ı Memnu' dizisinde baba kızı oynayan Selçuk Yöntem ile Hazal Kaya bir araya geldi. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Yöntem, "Her buluşmamızda sanki çekimin ilk günü gibi…" notunu düştü.

Bir döneme damga vuran, başrollerini Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Nebahat Çehre, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya'nın paylaştığı "Aşk-ı Memnu" dizisi, yıllar geçse de konuşulmaya devam ediyor.

Zaman zaman set görüntüleri Şinasi Serçe tarafından paylaşan Aşk-ı Memnu'da baba kızı oynayan Selçuk Yöntem ile Hazal Kaya oyunculuk performanslarıyla adlarından söz ettirmişti.

DOSTLUKLARI HİÇ BİTMEDİ

Dizi bitse de dostlukları devam eden ve zaman zaman buluşan Yöntem ve Kaya bir araya geldi. İkilinin birlikte verdiği pozu Selçuk Yöntem, takipçileriyle paylaştı.

'SANKİ ÇEKİMİN İLK GÜNÜ GİBİ'

Dizide "Adnan Ziyagil" karakterini canlandıran Selçuk Yöntem, eski rol arkadaşına sarıldığı kareye "Her buluşmamızda sanki çekimin ilk günü gibi" notunu düştü.

Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, Hilal Saral'ın yönetmen koltuğunda oturduğu "Aşk-ı Memnu" dizisi, 2008-2010 yılları arasında izleyiciyle buluştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.