Aşkım Kapışmak "2025'ten sonra olacaklar" diyerek tek tek sıraladı! 'Herkes delirecek'

Aşkım Kapışmak
Davranış bilimleri uzmanı yazar Aşkım Kapışmak, geçtiğimiz aylarda kripto para operasyonu ile gözaltına alınmış ve ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Ünlü isim şimdi de açıklamalarıyla gündem oldu. Maia Ece Ergönenç'in YouTube programına konuk olan Kapışmak, 2025'ten sonra olacakları tek tek sıraladı...

Davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak, geçtiğimiz aylarda kripto operasyonu kapsamında gözaltına alınıp ardından kısa süre sonra serbest bırakılmıştı. İlişkiler hakkında yaptığı açıklamlarla sık sık gündeme gelen Aşkım Kapışmak, 2025 yıllından sonra yaşanacakları tek tek sıraladı. Kapışmak'ın bu açıklaması sosyal medyanın gündemine oturdu.

Ecee'DELİRMELER SOKAKLARA DÖKÜLECEK'

Kapışmak '2025'ten sonra delirmeler sokaklara dökülecek. En yakın komşularınız delirecek, akrabalarınız delirecek. Para el değiştirecek, sistem el değiştirecek. Ünlülerle başlayacak psikozlar ağırlıklı... Psikoloji anlamını tamamen yitirecek. Buna hazır olsun herkes. Moda kaybolacak, trendler gidecek.' dedi.

Kapış'BUNLARIN HİÇBİRİ KEHANET DEĞİL'

Ergönenç ise 'bunların hiçbiri kehanet değil, bunlar topluma bir sosyolog, bir danışan, bir terapist ya da herhangi bir gözle bakan bir insanın net görebileceği ve aslında toplumu okuyabileceği bilgiler bunlar' ifadelerini kullandı. Programdaki o anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.