Aslı Enver'in Kuşatma dizisindeki yeni partneri belli oldu! Sosyal medya bu ikiliye bayıldı!

Aslı Enver'in Kuşatma dizisindeki yeni partneri belli oldu! Sosyal medya bu ikiliye bayıldı!
Netflix'te yayınlanacak olan Kuşatma dizisiyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Aslı Enver'in partneri Engin Akyürek oldu. Büyük bir hayran kitlesi olan Engin Akyürek ve Aslı Enver'in aynı projede yer alması sevenlerini hayli heyecanlandırdı.

Kızı Elay'ı 4 Temmuz 2023 tarihinde kucağına alan Aslı Enver, bir süredir ekranlardan uzak duruyor ve kızıyla vakit geçiriyordu. Anneliğin tadını çıkaran ünlü oyuncu sonunda ekranlara dönmeye karar verdi. Aelyy

Aslı Enver Netflix için çekilecek Kuşatma dizisinde yer alacak. Nihal karakterine hayat verecek Aslı Enver için, bir süredir Osman karakterine hayat verecek bir partner aranıyordu.

AkyürekkkTelevizyon Dünyası'nda yer alan habere göre; Aslı Enver'in Kuşatma dizisinde partneri Engin Akyürek oldu. Engin Akyürek ile Aslı Enver'in partner olacağı haberi ise sonrası sosyal medyada hayli ses getirdi. Engin Akyürek kısa süre içerisinde X'te en çok konuşulan isimlerden biri oldu.

İkilinin aynı projede yer alacağını duyan hayranları "Çok şükür muhteşem ikili", "Engin ve Aslı mı? Muazzam" "Özlemiştik dönüyor efsane" yorumlarında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.