Avukatları anlattı: Dilan Polat ve Engin Polat'ın mal varlıklarına ne oldu?

Avukatları anlattı: Dilan Polat ve Engin Polat'ın mal varlıklarına ne oldu?
Dilan ve Engin Polat’ın tahliyesi sonrası, lüks ev ve arabalarının durumu merak konusu oldu. Ailenin avukatı konuya ilişkin merak edilen detayları aktardı.

4 Kasım’da kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanıp cezaevine gönderilen Dilan ve Engin Polat, kısa bir süre önce tahliye edildi.

Çiftin lüks ev ve araçlarının akıbeti ise gündemdeki en önemli sorulardan biri haline geldi. Polat ailesinin avukatı Sevinç Horoz, merak edilen sorulara açıklık getirdi.

gffgfg-28.jpg

EV VE ARAÇLAR NE DURUMDA?

Avukat Sevinç Horoz, 'Aramızda Kalmasın' programında Hüseyin Altun’un sorularını yanıtladı. Horoz, çiftin oturdukları lüks evin durumuna ilişkin, "Ev kendilerine ait ve kullanmaya devam ediyorlar. Ancak evin satışı, üçüncü kişilere devrinin önlenmesi amacıyla bir tedbir kararı altında." dedi.

Araçlar içinse, "Polis arabasına dönüştürüldüğü yönünde yanlış bilgiler var. Araçlar şu an TMSF’nin gözetiminde bir otoparkta bekletiliyor. İade talebimiz şu ana kadar olmadı, yargı süreci devam ediyor." ifadelerini kullandı.

1572410.jpg

AVUKATLIK MASRAFLARI NASIL ÖDENİYOR?

Polat ailesinin yasal süreçleri ve avukatlık masrafları da sıkça konuşuluyor. Sevinç Horoz, bu duruma ilişkin şu yanıtı verdi: "Bir kısmını aldık. Malvarlıkları geri iade edildiğinde ve ticaret hayatına döndüklerinde yeniden gözden geçireceğiz."

POLAT AİLESİ NASIL GEÇİNİYOR?

Polat ailesinin tahliye sonrası geçim kaynağı da en çok merak edilen konular arasında yer aldı. Avukat Horoz, bu soruya "Aile şu an yakın akraba ve dostlarından gelen destekle geçimini sağlıyor." cevabını verdi.

DİLAN POLAT’IN HAYATI FİLM OLACAK MI?

Dilan Polat'ın hayatının beyaz perdeye aktarılacağı yönündeki iddialar hakkında da açıklama yapan Horoz, "Bu süreç yaşanmadan önce de teklifler vardı ancak şu an önceliğimiz yargı sürecinin tamamlanması. Sonrasında değerlendirebiliriz." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.