Babası İbrahim Tatlıses'le kavga etmişti… Dilan Çıtak'tan 'soyadı' hamlesi!

Babası İbrahim Tatlıses'le kavga etmişti… Dilan Çıtak'tan 'soyadı' hamlesi!
Şarkıcı Dilan Çıtak, babası İbrahim Tatlıses ile yaşadığı gerginlik sonrası soyadını sosyal medya hesaplarından kaldırdı. Babasının, çocukları arasında ayrımcılık yaptığı iddialarıyla gündeme gelen Dilan Çıtak, bu hamlesi ile dikkat çekti.

Şarkıcı Dilan Çıtak, babası İbrahim Tatlıses'in çocukları arasında ayrımcılık yaptığını ve "Tatlıses" soyadını kullanmaya zorladığını belirterek, bu soyadıyla ilgili radikal bir adım attı.

G T 4 Zj W Wg A A Z Nu

SOYADINI KALDIRDI

 Yıllardır Instagram profilinde yer alan "Tatlıses" soyadını kaldıran Dilan Çıtak, sosyal medyada sadece "Dilan Çıtak" ismiyle gözüküyor. Soyadını silmesinin ardından "Evime geri döndüm" notuyla bir paylaşım yapan şarkıcı, Hadise'nin "Biz Buradayız" şarkısını ekleyerek manidar bir mesaj verdi.

Babasi Ibrahim Tatlises Le Kavga Eden Dilan Citak 17750905 5726 M.jpg

İBRAHİM TATLISES VE KIZI ARASINDA NE OLDU?

İbrahim Tatlıses geçtiğimiz haftalarda kızıyla olan fotoğraflarını kaldırarak takipten çıkardı. Babasının hamlesinden sonra açıklama yapan Dilan Çıtak ise "Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti, psikolojik baskıyı, psikolojik tacizi herkes bilmeli ve görmeli. Bugün ben bir kız çocuğu olarak susarsam yarın daha fazla şiddete uğrayan çocuklarımız olur" dedi. Dilan Çıtak yaşananların ardından kardeşi İdo Tatlıses'i de sildi.

F1 Oi Iji Wc A U8 D E7

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.