Bahar'ın kadrosuna katılan Büşra Pekin sosyal medyada alay konusu oldu

Bahar'ın kadrosuna katılan Büşra Pekin sosyal medyada alay konusu oldu
Bahar'ın yeni sezonu izleyici ile buluştu. Yeni sezonda Büşra Pekin dahil oldu. Başhekim Süreyya karakterini canlandıran Pekin'in geçirdiği estetik operasyonlar sonrası mimiklerini yeterince kullanamadığı görüldü. Pekin'in performansı beğenilmedi.

Show TV'nin iddialı dizisi Bahar' yeni sezonuyla ekranlara döndü. Bahar dizisi, ikinci sezonunu büyük bir heyecanla bekleniyordu. Dün akşam ikinci sezonuyla izleyiciyle buluşan Bahar, dikkatini çekmeyi başardı.

BÜŞRA PEKİN ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTULDU

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrolünde yer aldığı diziye yeni sezonda Çok Güzel Hareketler Bunlar ile ünlenen Büşra Pekin de katıldı. Pekin, Başhekim Süreyya karakteriyle izleyici karşısına çıktı. Pekin'in canlandırdığı Süreyya karakteri, Peran Vakfı Hastanesi'nde dengeleri değiştirecek ve başrol Bahar'a zorlu anlar yaşatacak. Adı son dönemlerde geçirdiği estetik operasyonlarla anılan Pekin'in kilo vermesi, saçlarını boyatması ve yüzündeki estetik dokunuşlar, bazı izleyicilerin gözünden kaçmadı. Aynı zamanda dizide mimiklerini yeterince etkili kullanamaması, bazı takipçilerinin eleştirilerine neden oldu.

sureyya.jpg

"DEMET EVGAR'IN DOĞALLIĞI KARŞISINDA BÜŞRA OLMAMIŞ"

Dizinin sıkı takipçileri, Pekin'in rolünü yeterince başarılı bir şekilde yerine getiremediğini söyledi. Sosyal medyada bazı sosyal medya kullanıcıları, "Büşra Pekin" nereden nereye bu hale getiren doktorlara Nobel tıp ödülü verilmeli Türk doktorların hakkı yeniyor", "Demet Evgar'ın doğallığı karşısında Büşra Pekin bu diziye hiç yakışmamış. İlk defa diziden sıkıldım", "Büşra Pekin hiç olmamış, kendimi zorlayarak izliyorum belki severim alışırım diye ama olmuyor, üstelik diziye her yeni gelenin evrenin exi olması ayrı bir hayal kırıklığı yaratıyor" yorumlarında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.