Bahar'ın yıldızı yasak aşkıyla yakalanmıştı! O soruya ne yanıt vereceğini şaşırdı!

Bahar'ın yıldızı yasak aşkıyla yakalanmıştı! O soruya ne yanıt vereceğini şaşırdı!
Show TV ekranlarında fırtınalar estiren Bahar dizisinin Çağla'sı Elit Andaç Çam, geçtiğimiz aylarda rol arkadaşı Bülent Parlak ile yakın bir şekilde görüntülenmişti. Ardından kısa bir süre son Çam, 4 yıllık evliliğini noktalamıştı. Ünlü oyuncu duyduğu soru karşısında ne diyeceğini şaşırdı.

'Leyla ile Mecnun Değil' adlı tiyatro oyununda rol alan Elit Andaç Çam ile rol arkadaşı Bülent Emrah Parlak ile Beyoğlu'nda sarmaş dolaş görüntünmiş ve o anlar magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bu görüntülerin ardından Elit Andaç Çam dört yıllık evliliğini tek celsede bitirmişti. Bahar dizisinde Çağla karekterini canlandıran ünlü oyuncu evlilikle ilgili o soruyu sorulunca ne diyeceğini bilemedi...

D,,Z,

2019 yılında meslektaşı Aziz Caner İnan ile nikah masasına oturan Elit Andaç Çam, boşanma aşamasındayken 'Leyla ile Mecnun Değil' adlı tiyatro oyunundaki rol arkadaşı Bülent Emrah Parlak ile cihangir sokaklarında dudak dudağa görüntülenmişti. Magazin gündemini sallayan bu görüntülerin ardından Aziz Caner İnan ile Elit Andaç Çam'ın 4 yıllık evliliği tek celsede bitmişti. Şimdilerde Bülent Emrah Parlak ile aşk yaşamaya devam eden Elit Andaç özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Elitt

Elit Andaç 'Nikah şekerini ne zaman yeriz?' sorusuna; 'Hiç öyle şeyler yok. Hayat çok güzel böyle. İyiyiz böyle' diye yanıt verdi.

Elit Andaç ayrıca 'evlilik aşkı öldürür mü?' diye sorulunca ne diyeceğini bilemedi ve 'Aşkı her şey öldürebilir. Evlilikte bunlardan biri olabilir ama evlenmemekte aşkı öldürebilir. O yüzden bilmiyorum. Hepimiz ölümlüyüz ya aşkta ölümlü. O yüzden yapacak bir şey yok' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.