Bella Hadid modelliği bıraktı

Bella Hadid modelliği bıraktı
İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Filistin kökenli ünlü model Bella Hadid, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına tepki göstererek Filistin'e destek vermişti. Bu duruşu ölüm tehditlerine ve iş birliklerinin iptal edilmesine neden oldu. Hadid,modellik kariyerine son verdi ve Filistin davasına daha fazla zaman ayırmak için Teksas'a taşındı.

Filistin kökenli ünlü model Bella Hadid, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına tepki göstererek Filistin'e destek vermişti. Bu duruşu ölüm tehditlerine ve iş birliklerinin iptal edilmesine neden oldu. Hadid,modellik kariyerine son verdi ve Filistin davasına daha fazla zaman ayırmak için Teksas'a taşındı.

Hadid, daha önce yaptığı açıklamalarda İsrail Başbakanı Netanyahu'yu Hitler'e benzetmiş ve Filistin'e verdiği desteği sürdüreceğini belirtmişti. Bu tutumu birçok kişi tarafından takdir edilirken, İsrail'den ve İsrail'i destekleyenlerden de büyük tepki çekti. Hadid, gelen tepkiler ve ölüm tehditleri nedeniyle ailesinin de tehlikede olduğunu ifade etmişti.

ANLAŞMALARI İPTAL EDİLDİ

Dior, yeni kampanyasında Filistin asıllı Bella Hadid'den vazgeçerek İsrailli model May Tager ile anlaştı. Filistin'e verdiği destek nedeniyle iş birlikleri iptal edilen ünlü model, geleceğiyle ilgili karar verdi.

Hadid, bu kararı hakkında şu ifadeleri kullandı:

"10 yıl modellik yaptıktan sonra, kariyerime o kadar çok enerji, sevgi ve çaba harcadığımı ve uzun vadede bunun karşılığını görmediğimi fark ettim. Modellik beni birçok güzel yere götürdü ve inanılmaz insanlarla tanışmamı sağladı, ancak artık kalbimi ve ruhumu besleyen başka bir şey yapmak istiyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.