Berdan Mardini sünnet şöleninde belediye başkanından sünnet derilerini istedi! "Kurban derisi değil..."

Berdan Mardini sünnet şöleninde belediye başkanından sünnet derilerini istedi! "Kurban derisi değil..."
Ünlü türkücü Berdan Mardini,Bahçelievler Belediyesi'nin düzenlediği sünnet şölenine katıldı. Mardini sahnede “Başkanım seneye sizden kurban derisi değil, sünnet derisi istiyorum. ” dedi. Mardini'nin buz sözleri kısa sürede gündem oldu.

Son dönemin popüler gençleşme uygulamalarının başında gelen cilde sünnet derisi enjekte etme yöntemini birçok ünlü isim tercih ediyor. Bu uygulama Seda Sayan, Selen Görgüzel gibi ünlü isimlerin de favorisi. Selen Görgüzel geçen yıl sünnet derisinden cilt bakımı yaptırdığını açıklamış, “Sünnet derisinden elde edilen kök hücreler cilde çok iyi geliyor” demişti.

mardinnnnn.jpg

Tarzıyla ve pozlarıyla sık sık gündeme gelen Berdan Mardini de Selen Görgüzel'e özendi. Bahçelievler’deki sünnet şöleninde sahne alan Mardini, belediye başkanından bir ricada bulundu.

mardinii.jpg

SÜNNET DERİSİ İSTEDİ

Mardini, “Başkanım seneye sizden kurban derisi değil, sünnet derisi istiyorum. Bütün çocukların sünnet derisine ben talibim” dedi.

Mardini, sünnet derisinden elde edilen ‘Alloblast Kök Hücre’yle gençleşildiğini açıkladı. Sosyal medyada kısa süre içerisinde dikkat çeken Berdan Mardini'ye "Bir sen eksiktin", "Allah akıl versin", "E genç sevgiliye anca beğendirir", "Ya bu ne" gibi yorumlar geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.