Beren Saat’ten Kenan Doğulu’ya: Kendini yenileyen bir aşkımız var

Beren Saat’ten Kenan Doğulu’ya: Kendini yenileyen bir aşkımız var
Şarkıcı Kenan Doğulu ile 2014 yılından beri mutlu bir evlilik sürdüren ünlü oyuncu Beren Saat, eşinin kendisi hakkında dile getirdiği duygusal sözlere yanıt verdi.

Beren Saat, Kenan Doğulu'nun kendisi için söylediği övgü dolu sözlerle ilgili olarak, "Bu cümleler beni gururlandırdı. 'Zaman durdu benim için' demesi çok mutlu etti. Kendini yenileyen bir aşkımız var," şeklinde konuştu.

Kenan Doğulu, Harbiye Açıkhava'da İstanbullu hayranlarıyla buluştu. Saatler öncesinden konsere gelen hayranlar, metrelerce kuyruk oluşturdu. Doğulu, bu konserde yeni şarkısını ilk kez seslendirdi ve bu sürpriz, büyük bir coşkuyla karşılandı.

Whatsapp Image 2024 06 21 At 15.31.52

Habertürk'ten Nazif Şahin Karpuz'un haberine göre, Kenan Doğulu'yu bu özel gecede yalnız bırakmayan Beren Saat, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Saat, "Herkese iyi bayramlar, konserler ve bayram çok güzel geçti. Kenan'ın son 6 günde 4 konseri vardı," dedi.

Whatsapp Image 2024 06 21 At 15.32.39-1

‘ÇOK MUTLUYUM VE ÇOK ŞANSLI HİSSEDİYORUM’

Kenan Doğulu'nun bir programda Beren Saat'e yönelik övgü dolu sözlerine de değinen Saat, "Bu cümleler beni gururlandırdı. 'Zaman durdu benim için' demesi çok mutlu etti. Kendini yenileyen bir aşkımız var. Çok mutluyum ve şanslı hissediyorum," ifadelerini kullandı.

Whatsapp Image 2024 06 21 At 15.33.02

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.