'Bir Aşk Masalı' dizisine 2 sürpriz oyuncu transferi!

'Bir Aşk Masalı' dizisine 2 sürpriz oyuncu transferi!
TMC Film'in, NOW platformu için hazırladığı "Bir Aşk Masalı" dizisi, Ağustos ayında çekimlerine başlıyor. Başrollerinde Murat Yıldırım ve Ebru Şahin'in yer aldığı diziye iki yeni oyuncu katıldı.

Emre Özdür’ün kaleme aldığı "Bir Aşk Masalı” dizisinin çekimleri Ağustos ayında başlıyor. Dizinin başrollerini Murat Yıldırım, Akçınar Mimarlık’ın patronu "Demir Akçınar" rolünde, Ebru Şahin ise kendini oğlu Memo'ya adamış "Nazlı Köker" karakterinde canlandıracak.

İKİ YENİ OYUNCU KATILDI

Dizinin kadrosuna daha önce katılan ilk oyuncu, Demir’in en iyi arkadaşı Aziz Cem rolüyle Çağdaş Onur Öztürk olmuştu. Bisen Altuntaş'ın haberine göre, şimdi ise Demir'in annesi "Cavidan" rolünde Zerrin Nişancı, babası "Esat Akçınar" rolünde Uğur Çavuşoğlu yer alacak.

Yeni Projrrerete

Dizide ayrıca Akçınar ailesinin büyük oğlu Ateş, Demir’in ortağı Defne, Defne’nin babası Zafer, Nazlı’nın en yakın arkadaşı ve Aziz Cem’in sevgilisi Berna rolleri için de görüşmeler devam ediyor.

NOW platformunun yeni sezondaki en iddialı yapımlarından biri olmaya aday "Bir Aşk Masalı", güçlü bir aşk ve nefret hikayesiyle izleyicileri ekrana kilitlemeyi hedefliyor. Ağustos ayında sete çıkacak olan dizinin oyuncu kadrosu ve senaryosu şimdiden büyük merak uyandırıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.