Bir dönem tesettüre girmişti! Son hali gündem oldu! Niran Ünsal yıllara meydan okuyor

Bir dönem tesettüre girmişti! Son hali gündem oldu! Niran Ünsal yıllara meydan okuyor
Ünlü şarkıcı Niran Ünsal, bir dönem tesettüre girmişti. Güçlü sesiyle tanınan Ünsal, şimdilerde gözlerden uzak yaşıyor. Sahnelere devam eden şarkıcı son haliyle dikkat çekti.

Niran Ünsal adıyla bilinen ve gerçek adı Fatma Uludan Canevi olan ünlü şarkıcı bir dönem tesettüre girmiş ve kısa süre sonra ticari olarak büyük kayıplar yaşadığını belirterek yeniden başını açmıştı. Oyuncu Peker Açıkalın ile beraberliğiyle de uzun süre magazin gündeminde yer alan Niran Ünsal, şimdilerde gözlerden uzak bir yaşam sürüyor.

unsal.jpg

Ünsal, o dönem tesettüre girmesinin ardından, işlerin yolunda gitmediğini, peruk takmanın da çare olmadığını belirterek saçlarını yeniden açma kararı aldığını söylemiş ve şu açıklamayı yapmıştı: "Kapanmak benim hayatımda aldığım önemli karardı ama kapanarak sanatçı olunmuyor. Ticari olarak çok ciddi bir kayıp yaşadık. Çoğu insan mağdur oldu ben yılda 80 konser veriyordum" demişti.

unsalll.jpg

Şimdilerde sahnelerine devam eden Ünsal sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Yıllara meydan okuyan şarkıcıyı gören hayranları "Bu ne güzellik", "41 kere maşallah" yorumlarında bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.