Bir döneme damga vurmuştu! Victoria's Secret geri dönüyor...

Bir döneme damga vurmuştu! Victoria's Secret geri dönüyor...
Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı, birkaç yıldır yapılmayan ikonik şovlara ev sahipliği yapan, Victoria's Secret defilesi 4 yıl aradan sonra geri dönüyor.

Gösteri dünyasının en görkemli ve en ses getiren şovlarından biri olan Victoria's Secret isimli lüks iç giyim markasının düzenlediği defile yıllar içerisinde ikonik bir hale geldi. Neredeyse tüm Dünya tarafından bilinen defile, 4 yıldır yapılmıyordu. Victoria's Secret severlerine heyecanlandıracak bir haber geldi. 

Iç Kapak

1995 yılından 2018 yılına kadar devam eden Victoria's Secret defilesi birbirinden ünlü modelleri hayatımıza dahil etti. Bu isimler arasında Heidi Klum, Tyra Banks, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Bella Hadid, Candice Swanepoel, Gisele Bündchen ve Miranda Kerr, Kendal Jenner gibi isimler yer alıyor. Birçok modelin rüyalarını süsleyen bu ikonik Victoria's Secret defilesi gerçek dışı güzellik algısı eleştirilerine maruz kalmasının ardından bir süredir yapılmıyordu. Son olarak 2018'de düzenlenen gösterinin sonbahar aylarında yeniden gerçekleşeceği açıklandı.

Defile

İKONİK DEFİLE GERİ DÖNDÜ

Ünlü lüks iç giyim markası Victoria's Secret defilenin geri döneceğini, "Yorumlarınızı okuduk ve sizi dinledik. Victoria's Secret Defilesi GERİ DÖNDÜ ve bugün kim olduğumuzun yanı sıra bildiğiniz ve sevdiğiniz her şeyi - gösteriş, podyum, kanatlar, müzikal eğlence ve daha fazlasını - yansıtacak! Bizi izlemeye devam edin… Buradan sonra daha da ikonik hale geliyor" sözleriyle duyurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.