Bomba iddia! Çağatay Ulusoy yeni aşkıyla yakalandı!

Bomba iddia! Çağatay Ulusoy yeni aşkıyla yakalandı!
Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, yakın zamanda Duygu Sarışın ile olan uzun soluklu ilişkisini noktalamıştı. Magazin kulislerinde dolaşan iddialara göre Ulusoy yeni bir aşka yelken açtı.Ulusoy'un ıssız koylarda sevgilisiyle vakit geçirdiği gündeme geldi.

Med Cezir, İçerde, Adını Feriha Koydum gibi dizilerle büyük ün yakala oyuncu Çağatay Ulusoy, kariyerinib yanı sıra özel hayatıyla da dikkatleri çekiyor. İçerde dizisinde birlikte rol aldığı Duygu Sarışın ile uzun soluklu bir aşk yaşamış ve ikilinin bir dargın bir barışık devam eden ilişkisi magazin basını tarafından ilgiyle takip edilmişti. Evlenmesi beklenen ikili geçtiğimiz aylarda ilişkilerini noktalamıştı.

Gözlerden uzak olmaya çalışan yakışıklı oyuncu son dönemde özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Çağatay Ulusoy yeni sevgilisiyle Bodrum-Cennet koyunda bir teknede görüntülendi.

111111-1

Aramızda Kalmasın'da yer alan habere göre; yakışıklı oyuncu yalnız değildi yeni sevgilisiyle teknede birlikte kaldı. Ulusoy, sabah saatlerinde kız arkadaşını yolcu etti ve kendisi de otele geçti. Kameralardan kaçmak için ıssız koylarda vakit geçiren taze çift, kameralara yakalanmaktan kurtulamadı.

Ulusoyy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.