Bu ünlüyü tanıdınız mı? Ahu Tuğba'nın cenazesinde ortaya çıktı! Değişimi herkesi şoke etti!

Bu ünlüyü tanıdınız mı? Ahu Tuğba'nın cenazesinde ortaya çıktı! Değişimi herkesi şoke etti!
1 Eylül günü Miami'deki evinde yaşamını yitiren Ahu Tuğba'nın cenazesi 27 gün sonra Türkiye'ye getirildi. Tuğba, düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı. Tuğba ile sevgili oldukları konuşulan Meriç Erkan da törene katıldı. İşte detaylar...

Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Ahu Tuğba 1Eylül günü ABD'de kızıyla yaşadığı evinde hayatını kaybetti. Cenazesi 27 gün sonra Türkiye'ye getirildi. Tuğba, bugün Beyoğlu Atlas Sineması'nda düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

tugbaaa-001.jpg

Yeşilçam'ın ünlü ismi Ahu Tuğba'nın cenazesinde tanıdık isimler vardı. Onlardan biri de bir dönem Ahu Tuğba ile sevgili oldukları konuşulan Meriç Erkan'dı.

erkannn-001.jpg

Bir dönem katıldığı televizyon programlarında ilginç dansları ve çarpıcı söylemleri ile adından söz ettiren Meriç Erkan, bir süre sonra maneviyata yöneldiğini açıklamış ve adını Mahmut olarak değiştirmişti. Kameralarda uzak bir yaşam süren Erkan, Ahu Tuğba'nın cenazesinde görüntülendi. Meriç Erkan'ın sakallı ve cübbeli halini görenler "Bu nasıl bir değişim?" demeden edemedi.

erkann.jpg

mericc.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.