Bülent Ersoy'un garsona "Çirkinsin" demesi tepki çekti!

Bülent Ersoy'un garsona
Show TV ekranlarında yayınlanan Dünya Güzellerim Tatilde programı geçtiğimiz hafta yayın hayatına başladı. Bülent Ersoy'un kendilerine servis yapan erkek garsona nereli olduğunu sordu. Ersoy'un garsonun "Karslıyım" cevabından sonra "Biraz çirkinsin ama neyse" cevabı sosyal medyada tepki çekti.

Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan ve Seray Sever Dünya Güzellerim Tatilde programıyla ekranlara döndü. Batmış durumdaki bir oteli kurtarmaya çalışan ünlü isimlerden Ersoy'un erkek garsona söyledikleri vatandaşları sinirlendirdi.

K A R SAçıklamları ve tepkileriyle sık sık gündem olan Bülent Ersoy, kendilerine servis yapan erkek garsona nereli olduğunu sordu. "Karslıyım" cevabını alan Ersoy, garsona "Biraz çirkinsin ama olsun" diyerek kahkaha attı. Ersoy sonrasında "Şaka şaka" derken Seray Sever de "Çocuğun elleri titredi" diyerek güldü. Garsonun yüz ifadesi ise sosyal medyada gündem oldu.

E R S O Y Y YSÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ

Görüntülerin kısa sürede sosyal medyada yayılmasının ardından Bülent Ersoy'a tepkiler çığ gibi büyüdü. Ersoy için "Türkiye'ye mal olmuş bir sanatçının emekçiyle ne alıp veremediği olabilir?" yorumu yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.