Çağatay Ulusoy'un bölüm başı kazancı ortaya çıktı! Duyanların dudağı uçukladı!

Çağatay Ulusoy'un bölüm başı kazancı ortaya çıktı! Duyanların dudağı uçukladı!
Son olarak Now ekranlarında yayınlanan Gaddar dizisi ile izleyici karşısına çıkan Çağatay Ulusoy'un bölüm başı aldığı ücret ortaya çıktı. İşte detaylar...

Adını Feriha Koydum dizisiyle büyük çıkış yakalayan, Medcezir, İçerde gibi birbirinden iddialı yapımlarda yer alan  Çağatay Ulusoy, son olarak Gaddar dizisinde canlandırdığı Dağhan karekteri ile ekranlarda yer aldı. Dizisi reytinglere yenik düşen Çağatay Ulusoy Gaddar'ın final yapmasının ardında soluğu tatilde aldı. Bodrum Cennet Koyu'nda görüntülenen Ulusoy lüks teknesinde denizin ve güneşin tadını çıkarıyor.

Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak ve Erdal Özyağcılar gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Gaddar birinci sezonun sonunda final yaptı. Büyük umutlarla başlayan proje sadece 20 bölüm sürmüş oldu.

Gaddarrr

Ünlü oyuncunun Gaddar dizisinden bölüm başı aldığı ücret de ortaya çıktı. Sosyal medyadaki iddialara göre başarılı oyuncu, her bir bölüm için 2 Milyon TL kazanmış.

YORUM YAĞDI

Ulusoy'un bölüm başı kazancını duyanlar ise 'dizinin neden bittiği belli oldu', 'Çok para almış', 'Biraz kaşesini düşürebilirdi', 'potansiyeli yüksek bir işin neden harcandığı belli oldu' gibi yorumlar yaptılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.