Cannes'a gidemeyen Türk yıldız kim? İşte festivalin magazin bombası: Hande Erçel'i kıskandı

Cannes'a gidemeyen Türk yıldız kim? İşte festivalin magazin bombası: Hande Erçel'i kıskandı
Cannes Film Festivali'ne katılan ünlü isimler tarzlarıyla ve pozlarıyla çok konuşuldu ama bir ünlü gidemedi. Cannes'a gidemeyen Türk yıldız kim? Hande Erçel'i kıskanıp menajerini bunalıma soktu. İşte festivalin magazin bombası...

Bu yıl 14-25 Mayıs tarihlerinde düzenlenen Cannes Film Festivali'ne katılan Türk ünlüler göz kamaştıran stilleri ve pozlarıyla çok konuşuldu. Ancak bir Türk yıldız Cannes'e gidemedi. Cannes'a gidemeyen Türk yıldız kim?

EN ÇOK KONUŞULAN İSİM HANDE ERÇEL OLDU

Cannes Film Festivali, Türk ünlülerin göz kamaştıran pozları, milyonluk mücevherleri ve kırmızı halı dedikodularıyla yine gündemde! Hande Erçel, 1 milyonluk mücevher takımı ve 32 milyonluk Instagram takipçisiyle festivalin en çok konuşulan ismi oldu. Birce Akalay ise şıklığıyla göz doldurdu, hatta dünyaca ünlü bir moda evinden modellik teklifi bile aldı!

Pınar Deniz, kalabalık ekibiyle dikkat çekerken, Meryem Uzerli ve Wilma Elles ise kendi imkanlarıyla festivale katıldı. Uzerli'nin Osmanlı tarzı elbisesi ise "Hürrem Sultan geri mi dönüyor?" sorularını akıllara getirdi.

CANNES'A GİDEMEYEN TÜRK YILDIZ KİM?

Festivalin en bomba magazin haberi ise Cannes'a gidemeyen bir ünlümüzden geldi! Bir içki markasının yüzü olan bu ünlü isim, menajerini "Benim Hande Erçel'den neyim eksik?" diyerek bunalıma soktuğu iddiasıyla gündeme oturdu. Takipçilerinin "Sen neden Cannes'da yoksun?" sorularına ise "Set yoğunluğu" diyerek yanıt verdi.

Peki, Cannes'a gidemeyen bu ünlü kim? İşte magazin dünyasını sallayan bu sorunun cevabı ve daha fazlası için bizi takip etmeye devam edin!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.