Cem Yılmaz, 'Aynı Ben' diyen seyirci yüzünden sahneyi terk etti!

Cem Yılmaz, 'Aynı Ben' diyen seyirci yüzünden sahneyi terk etti!
Ünlü komedyen Cem Yılmaz, son gösterisinde skandal bir olay yaşandı. Seyircinin taşkınlığına dayanamayan Yılmaz, sahneyi terk etti.

Gerek özel hayatı gerekse sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Cem Yılmaz, bu kez son göstersinde yaşadığı olayla gündeme geldi. Ünlü komedyen  stand-up gösterisi esnasında sürekli olarak "Aynı ben" diyen seyirciye dayanamayıp, sahneyi terk etti. Gösterideki o anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

S 90Fdd3Ae8C62A94C163D6D97299483Ebc27F9160

Son  olarak Exxen'de yayınlanan Konuşanlar'ın sunucusu Hasan Can Kaya'ya yaptığı gönderme ile gündeme gelen Cem Yılmaz bu kez de son gösterisindeki skandal bir olayla gündeme geldi.

GERÇEK BAMBAŞKA ÇIKTI

Ünlü komedyenin "Hoşgeldiniz CHP'liler" dedikten sonra sahneyi terk ettiği görüntüler kısa sürede gündem oldu. Bu görüntüler, Yılmaz'ın siyasi bir yorum yaptığı ve izleyenlerin buna tepki gösterdiği olarak yorumlandı. Fakat gerçek kısa süre içerisinde ortaya çıktı.

S Ea3Fdf5A72Cee04888D5Fa9Ec050F45A0F3A389A

SEYİRCİ, OLAYIN PERDE ARKASINI ANLATTI

Salonda gösteriyi izleyen bir seyirci olayın arka planını anlattı.  Seyirci olayı şu şekilde anlattı:"O kadın ve adam taşkınlık yaptı. Kadın Cem Yılmaz'a sesini duyurmak için devamlı bağırıp çağırdı. Etraftakiler de rahatsız oldu. Cem bu iş şova döndü diye olay bitene kadar kulise geçti sonra da geri geldi."

Aynı seyirci açıklamasının devamında "Şakalarla ilgili bir şey yok. Oradaki kadın yüksek sesle sürekli olarak Cem Yılmaz'ın esprilerine "Evet ben de. Aynı ben gibi" diyerek bağırarak konuşuyordu" ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz'ın gösterisinde yaşnan bu olay kısa süre içerisinde sosyal meydada gündem oldu. Twitter'da TT listesine giren bu olay sonrası Cem Yılmaz'dan konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.