Cem Yılmaz sattığı lüks teknesinin fiyatı sorulunca dolar kuru ile yanıt verdi!

Cem Yılmaz sattığı lüks teknesinin fiyatı sorulunca dolar kuru ile yanıt verdi!
Ünlü komedyen son dönemde eski eşi Ahu Yağtu ile yaşadığı nafaka krizi ile sık sık gündeme geliyor. Cem Yılmaz'ın Bodrum'da demirlediği lüks teknesini 55 Milyon TL'ye sattığı haberleri magazin  basınında genişçe yer aldı. Yılmaz, lüks teknesinin fiyatı sorulunca verdiği yanıtla şaşırttı.

Başarılı komedyen son dönemde özel hayatı ve açıklamalarıyla sık sık gündeme geliyor. Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Bodrum'daki lüks teknesiyle adından söz ettirmişti. Yılmaz, 2017 yılında satın aldığı Azimut Magellano 66 marka, 20 metre uzunluğundaki yeni teknesi için 9 milyon TL (2 milyon 650 bin dolar) ödemişti.

Ünlü komedyenin yaz aylarını geçirdiği ve daha önce Ahu Yağtu, Defne Samyeli ve Serenay Sarıkaya'yı ağırladığı teknesini tam tamına 55 milyon TL'ye satıldığı haberleri gündeme bomba gibi düştü.

Cermmm"DOLAR NE KADAR?" DİYE SORDU

Cem Yılmaz'a sattığı lüks teknesinin fiyatı soruldu. Yılmaz "Bilmiyorum ki. Dolar ne kadar?" diyerek yanıt verdi. Muhabirlerin '33'ü aştı' demesi üzerine ünlü komedyen 'o zaman 55 değildir' dedi. Ünlü komedyen lüks teknesinin fiyatını verdiği bu yanıtla muallakta bıraktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.