Cemre Kemer'den 'Hepsi' itirafı: 'Beni aralarındaki en kötü kız olarak görüyorlar'

Cemre Kemer'den 'Hepsi' itirafı: 'Beni aralarındaki en kötü kız olarak görüyorlar'
Bir döneme damgasını vuran popüler "Hepsi" grubunun üyeleri arasında yaşanan tartışmalar gündeme oturdu. Cemre Kemer, Gülçin Ergül ve Yasemin Yürük arasında yaşanan gerilim hakkında açıklamalarda bulundu. Kemer, "Beni aralarındaki en kötü kız olarak görüyorlar. En asi duran bendim, ondan mıdır bilmiyorum? Güzel bir belgesel yapacaktık, Gülçin tarafı istemedi" ifadelerini kullandı.

2000'lerin efsanevi grubu Hepsi'nin üyeleri arasında Yasemin Yürük ve Gülçin Ergül arasında yaşanan anlaşmazlık gündemde. Yasemin, "Hepsi grubunun belgesel projesi vardı, Gülçin Ergül ya da içimizden biri kabul etmedi" şeklinde açıklamada bulunmuştu. Gülçin Ergül ise bu iddiaya yanıt vermekte gecikmedi.

1703042

‘BEBEĞİMİN 40’I YENİ ÇIKTI’

Cemre Kemer, kendisine yöneltilen mesajlar üzerine, "Bebeğimin 40'ı yeni çıktı, arkadaşlar. Konuyu hâlâ tam kavrayamadım. Açıkçası canım istemedi. Yani şu an buna girmek istemedim. Bizi bunca yıl boyunca dinleyen herkese sonsuz saygı duyuyorum. Biz çok uzun yıllar çalıştık, hazırlandık. Şu an herkes kendi istediği hayatı yaşıyor. Çocuklarımla, ailemle daha çok vakit geçirmek istiyorum. Herkes kendi yolunda gidiyor ama herhalde single'ı çıkıyor, bilemiyorum... Çünkü bu konular hep aynı zamanlamada ortaya çıkıyor. O yüzden çok bir şey söylemek istemiyorum. Şu an bu söylediğimle bile ben kötü bir şey yapmışım gibi bir pozisyona düşürüleceğim. O yüzden hayırlı uğurlu olsun inşallah, çok dinlensin" paylaşımında bulunmuştu.

Cemre Kemer, geçtiğimiz gün Etiler Akmerkez'de objektiflere takıldı. "Hepsi" grubunun son dönemdeki sık gündem oluşuyla ilgili olarak Kemer, şu ifadeleri kullandı:

1623983

‘BENİ ARALARINDAKİ EN KÖTÜ KIZ OLARAK GÖRÜYORLAR’

"Hiçbir şey söylemek istemiyorum. İnsanlar artık biz köpürtüyoruz zannediyor. Halbuki bir tanesinin single çıkarma zamanı geldiğinde nedense bu olay patlak veriyor. Aramızdan biri dayanamayıp cevap veriyor. Sonra olay kendi kendine köpürüyor. Ben sonradan görüyorum ama kabak bana patlıyor. Bir şey söylemeyeyim. Beni aralarındaki en kötü kız olarak görüyorlar, 'Her şey bundan çıkmıştır' gibi... Ama o sırada benim gecem gündüzüm karışmış aslında... En asi duran bendim, ondan mıdır bilmiyorum? Güzel bir belgesel yapacaktık, Gülçin tarafı istemedi. Onu yapmak istiyordum, sevenlerimize güzel anı olurdu. Herkes yolunda başarılı olsun."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.