Cezaevinden çıkan Nihal Candan doğum günü partisi düzenledi!

Cezaevinden çıkan Nihal Candan doğum günü partisi düzenledi!
Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından tutuklanan ve geçtiğimiz aylarda sağlık sorunları sebebiyle tahliye edilen fenomen Nihal Candan, yeni yaşını kutladı. Pastanın üzerindeki not dikkatlerden kaçmadı. İşte detaylar...

Dolandırıcılık ve kara para aklama gibi suçlardan Kasım ayında tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan, sağlık sorunları nedeniyle Nisan ayında tahliye edilmişti. Tahliye olduktan sonra dışarıdaki ilk gününü ailesiyle geçiren Nihal Candan ikinci gün kuaföre gitmiş ve birçok televizyon kanalına röportaj vermişti. Kardeşi Bahar Candan cezaevinde olmasına rağmen hayatını eskisi gibi yaşamaya devam eden Nihal Candan'ın bu halleri ise sosyal medyada eleştirilere neden olmuştu.

Nihalll-1

"SUÇLU DEĞİL"

Cezaevinden çıktığından beri hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam eden fenomen, bu kez son paylaşımlarıyla gündeme geldi. Doğum günü için özel hazırlanan Candan, "suçlu değil" notuyla o geceden kalan bir fotoğrafını paylaştı. Candan'ın pastasının üstündeki, "Merhaba dünyam, ben geri döndüm" yazısı da dikkat çekti.

BaharrrNihaşşşş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.