Cezaevinden tahliye olmuştu… Tatil pozlarını paylaşan Nihal Candan’a eleştiri yağdı!

Cezaevinden tahliye olmuştu… Tatil pozlarını paylaşan Nihal Candan’a eleştiri yağdı!
Kara para aklama ve dolandırıcılık suçlamalarıyla cezaevine giren ve sağlık sorunları nedeniyle 37 kiloya kadar düşen Nihal Candan, tahliye olduktan sonra tatile çıktı. Candan, sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraflarla hızla eleştirilere maruz kaldı.

Nihal ve Bahar Candan kardeşler, sosyal medyada lüks yaşamlarıyla tanınıyordu. Geçtiğimiz yıl fenomenlere düzenlenen operasyonlara iki kardeş de dahil edildi. Kara para aklama ve dolandırıcılık suçlamasıyla cezaevine giren Nihal Candan, sağlık sorunları nedeniyle 37 kiloya düştü.

Thumbs B C 619A61E76E4F109B9De69Bb19A67F2A1

Nihal Candan, hastalık durumu nedeniyle cezaevinden tahliye edildikten sonra sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla tekrar dikkat çekmeye başladı. Tatilde olan Candan, fotoğraflarını sosyal medyada paylaşınca sosyal medya kullanıcılarından da yorum geldi.

Whatsapp Image 2024 07 14 At 17.23.33

TEPKİ TOPLADI

 Takipçilerinden gelen yorumlar arasında, "İçeride olan kardeşin varken senin tatil yapman?", "Hala lüks hayatını sürdürüyorsun sanırım", "Sağlık sorunlarına rağmen hızla normale dönüyorsun gibi görünüyor" şeklinde eleştiriler yer aldı.

G Sb Sw Te W I A A Ypm T

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.