Çitos Efe'nin son hali görenleri şoke etti!

Çitos Efe'nin son hali görenleri şoke etti!
"Çocuktan Al Haberi" adlı yarışmayla ünlenen, şivesi ve yemeğe olan tutkusuyla hafızalarda yer edinen Efe Koçyiğit, son hali ile görenleri şaşırttı.

Show TV ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı dönemde ilgiyle izlenen "Çocuktan Al Haberi" programında birbirinden sevimli çocuklar yer almıştı. Bunlardan biri olan, şivesi ve yemek aşkıyla akıllarda yer edinen Çitos Efe lakaplı Efe Koçyiğit, şimdilerde büyüdü ve o eski halinden eser kalmadı.

Türkiye'nin "Çitos Efe" olarak tanıdığı Efe Koçyiğit'in son hali sosyal medyada gündem oldu. "Testo Taylan" lakaplıyla bilinen sosyal medya fenomeni, Efe'nin evine giderek onu ziyaret etti. "Çocuktan Al Haberi" yarışmasının yıldız isimlerinden biri olan Çitos Efe'nin son hali izleyenleri hayli şaşırttı.

Efe Koç

YOUTUBER'DAN EFE'YE ZİYARET

Erzurum şivesiyle konuşan Efe'nin, dans ettiği anlarda büyük beğeni toplamıştı. O görüntülerin üzerinden yıllar geçmesine rağmen Efe, çoğu kişi tarafından unutulmadı. Sosyal medya fenomeni Testo Taylan, Efe'nin evine bir ziyaret gerçekleştirerek onu tekrar gündeme getirdi.

E F E E

SON HALİNE YORUM YAĞDI

Çitos Efe'nin son görüntüsüne "Aşırı kilo almış çocuk", "Sağlığı için zayıflamalı", "Halen çok tatlı", "Çocuk değişmemiş", "Hiç değişmemiş" yorumları yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.