Cristiano Ronaldo'nun annesi 'Röportaj Adam'ı ölen eşine benzetti! Görenler şaştı kaldı!

Cristiano Ronaldo'nun annesi 'Röportaj Adam'ı ölen eşine benzetti! Görenler şaştı kaldı!
Sosyal medyada "Röportaj Adam" lakabıyla bilinen Mahsun Karaca'nın Türkiye-Portekiz maçını tribünden izlerken Cristiano Ronaldo ile aynı kareye girdiği fotoğrafı Ronaldo'nun annesi paylaşarak, ölen eşine benzetti. Karaca'nın yanıtı ise sosyal medyayı kırdı geçirdi.

EURO 2024 F Grubu ikinci maçı Türkiye - Portekiz mücadelesini tribünden takip edenler arasında sosyal medya fenomeni "Röportaj Adam" da vardı. Maçta çekilen fotoğraflardan birinde Cristiano Ronaldo ile aynı karede yer alan Karaca, Portekizli dünya yıldızının 2005 yılında hayatını kaybeden babasına benzetildi. Yıldız futbolcunun annesi ise bu benzerliğe kayıtsız kalamadı.

Cristiano Ronaldo'nun annesi Maria Dolores Aveiro, TikTok hesabından yaptığı paylaşımda oğluyla Mahsun Karaca'nın aynı karede olduğu fotoğrafı ve Cristiano Ronaldo, kendisi ve hayatını kaybeden eşinin fotoğrafını paylaşarak "Çok benziyor" notunu düştü. Ünlü yıldızın annesinin paylaşımında tercih ettiği fon müziği de oldukça dikkat çekti.

Maçç

MAHSUN KARACA'DAN YANIT GECİKMEDİ

Röportaj Adam lakaplı Mahsun Karaca, yapılan paylaşımın paylaşıldığı bir Tweet'e, "Ben bu saatten sonra kimsenin çocuğuyla uğraşamam" yanıtını verdi. Karaca'nın esprili yorumu sosyal medyada oldukça dikkat çekti.

Kapakkkk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.