Çukur'un Timsah'ı cinsiyet değiştirmişti! Restorandan kovulan oyuncu o anları paylaştı!

Çukur'un Timsah'ı cinsiyet değiştirmişti! Restorandan kovulan oyuncu o anları paylaştı!
Çukur dizisinde canlandırdığı Timsah Celil karekteriyle büyük kitleler tarafından tanınan Ahmet Melih Yılmaz, geçtiğimiz yıl cinsiyet değiştirerek adını Meli Bendeli yapmıştı. Bendeli, son olarak gittiği restorandan kovuldu. O anları kayda alan oyuncu, takipçileriyle paylaştı.

Yayınlandığı döneme damga vuran Çukur dizisindeki Timsah Celil rolüyle hafızalara kazınan Ahmet Melih Yılmaz, geçtiğimiz yıl cinsiyet değiştirerek adını da Meli Bendeli olarak değiştirdi. Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan Bendeli, gittiği restorandan kovulduğu anları paylaştı.

Meli

Cinsiyet değiştirme süreciyle sık sık adından söz ettiren ünlü isim, dün gittiği mekandan garson tarafından çıkarıldı. Bendeli'yi çıkaran garson "Patron kameradan izlemiş, yayın yapıyor filan personel de görünüyormuş, bir daha gelmesin dedi, dükkanımıza gelmesin dedi. Biz aracıyız kusura bakma" dedi. O anları kayda alan oyuncu "Allah Allah kimse çıkmıyor, duydunuz mu? Bir daha buraya gelmeyeceğim çok üzgünüm. Eminim video içindir" diyerek tepkisini dile getirdi.

Bendeli

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.