Defne Samyeli'den dikkat çeken "Eski sevgili" açıklaması! Akıllara Cem Yılmaz'ı getirdi!

Defne Samyeli'den dikkat çeken
Fit vücudu, cesur tarzı ve açıklamalarıyla magazin gündeminin dikkat çeken isimlerinden olan Defne Samyeli önceki gün katıldığı bir programda özel hayatına dair açıklamalarda bulundu.

Defne Samyeli 2018 yılında Cem Yılmaz’la aşk yaşamaya başlamış, ilişkileri 1.5 yıl sürmüştü. İki ünlü ismin birlikteliği sırasında Cem Yılmaz’ın Serenay Sarıkaya’yla görüştüğü öne sürülmüş, Defne Samyeli ise ihanet haberlerine sert tepki göstermişti. Ardından ikili aşk yaşamaya başlayınca da "Konduramadım" demişti. Önceki gün Kaan Ölker’in programına konuk olan  52 yaşındaki Samyeli, o açıklamasıyla ilgili konuştu.

Defn

Özeleştiri yapan Defne Samyeli, “Oradan şunu öğrendim; konduramamak da seninle ilgili bir konu. Kondursaydın! Senin yanıldığın yer, senin körlüğün” dedi.

Samyeli, Kaan Ölker’in “Eski sevgilinizle yeniden ilişki yaşar mısınız? Sizin için ex’ten next olur mu?” sorusuna “Olmaz. O, o dönem güzeldi. İnsanlar bir süre geçtikten sonra farklı kişiler olmaya başlıyor. O ilişkinin tekrar aynı hislerle inşa edilebilmesi mümkün değil.” diyerek yanıt verdi. 

Samyeliii

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.