Değişimiyle gündeme damga vurmuştu! Popstar Bayhan Dünya listesinde...

Değişimiyle gündeme damga vurmuştu! Popstar Bayhan Dünya listesinde...
Popstar yarışması ile ünlenen Bayhan Gürhan, değişiminin ardından bu kez büyük bir başarısı ile gündeme geldi. Bayhan, Dünya listesinde zirveye yerleşti.

Bir döneme damga vuran Popstar Türkiye ile ünlenen Bayhan Gürhan, yarışma sonrası büyük kitleler tarafından tanındı. Müzik kariyerine yarışmadan sonra da devam eden Bayhan, son dönemde değişimiyle de dikkatleri üzerine çekti. Bayhan şimdi de yeni bir rekora imza attı.

Yayınlandığı dönemde ekranlarda fırtınalar estiren Popstar Türkiye yarışmasına farklı yorumu ve kendine özgü tavırlarıyla damga vuran Bayhan Gürhan, bu yarışma ile adını geniş kitlelere duyurmuştu.  Bayhan Gürhan, son dönemde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri çekiyor.

Bayhan2

İMAJ DEĞİŞİKLİĞİNE GİTTİ

Bıyık bırakarak, saç tarızını değişitiren  Bayhan, İmaj değişikliğine gitti. Bayhan, yeni imajının yanı sıra "Tiryakinim" şarkısı ile de gündemi salladı. "Fly Me to the Moon" adlı şarkıyı seslendiği performansı da çok konuşuldu. Ünlü şarkıcı, imza attığı yeni rekoru ile gündeme geldi.

Bayhann

ZİRVEYE YERLEŞTİ

Bayhan, Spotify Top 50 Dünya Viral listesine 1 numaraya yükselerek zirvenin sahibi oldu.  Bayhan, Dünya Viral Listesi’nde uzun süre sonra zirveye yerleşen ilk Türk sanatçı olarak yeni bir rekora adını yazdırdı.

SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Bayhan'ın bu büyük başarısı sosyal medyada da ses getirdi. Ünlü şarkıcıya sosyal medyada, 'Yakışır be', 'Başka bir şarkı dinleyemiyorum', 'O zaman ben tekrardan, 105 Bayhan yazıp. 3181'e gönderiyorum' gibi yorumlar yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.