Deha'nın setinden ilk kareler geldi! Hep bir ağızdan "Bu ikili olmamış" yorumları yapıldı!

Deha'nın setinden ilk kareler geldi! Hep bir ağızdan
Yeni sezonda Show TV’de izleyicilerle buluşacak olan yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ‘Deha’nın çekimlerinden ilk kareler yayınlandı. Aras Bulut İynemli ve Ahsen Eroğlu'lunu karelerde görenler ikiliyi pek yakıştıramadı.

Son olarak Devrim Özkan'ın başrole geleceği konuşulurken son anda kadrodan çıkarılması sonrası Deha dizisi gündemde hayli yer almıştı. Bir baba oğulun yıllar sonra gerçekleşen yüzleşmesiyle başlayan intikam hikayesini ele alacak Deha'nın setiden kareler geldi. Senaryosunu Damla Serim’in yazdığı, yönetmen koltuğunda Umut Aral’ın yer aldığı Ay Yapım imzalı yeni dizi ‘Deha’, geçtiğimiz haftalarda çekimlere başladı.

DEHA OYUNCULARI KİMLER?

Oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylak, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu, Seda Akman, Zuhal Gencer, Umutcan Ütebay, Emel Göksu, Taner Rumeli, Cenk Kangöz, Oğulcan Arman Uslu, Eylül Ersöz, Çağrı Atakan, Ali Berge, Çağan Efe Ak, Abdurrahman Yunusoğlu ve Yusuf Selim Uğurlu’nun (çocuk oyuncu) yer aldığı dizinin İstanbul’da devam eden çekimlerinden ilk kareler yayınlandı.

Deha'da Aras Bulut İynemli ve Ahsen Eroğlu'nun yer aldığı kareleri görenler sosyal medyada yorum yağmuruna tuttu. İkiliyi görenler "Devrim daha iyi olurdu", "Kardeş gibiler olmamış", "Yok bu ikili olmadı" yorumlarında bulundu.

İşte setten kareler:

444333322222-1111-3

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.