Demet Akalın da pahalılıktan yakındı! "Aptal aptal fiyatlar" diyerek esnafı uyardı

Demet Akalın da pahalılıktan yakındı!
Son dönemde Türkiye'deki tatil beldeleri adeta cep yakıyor. Ünlü isimler de dahil olmak üzere birçok kişi tatil rotasını Yunanasitan'a çevirdi. Demet Akalın, turizm sektöründeki fiyatları şişiren esnafa sitem etti. Akalın 'Yapmayın, insanlar Yunanistan’a kaçıyor' dedi.

Türkiye'de son dönemde tatil bölgelerindeki fiyatlar yükseldikçe yükseldi. Tatilcilerin gözde mekanı olan Bodrum ve Çeşme'deki fiyatlar iyice kontrolden çıktı. Konserler iptal edilmeye başlandı ve mekanlar adeta boş kaldı. SnobMagazinde yer alan habere göre; Önceki gece Bodrum'da sahne alan Demet Akalın bu duruma isyan etti.

Demoo-1

'HERKES YUNANİSTAN’A KAÇIYOR'

Akalın, “Sanatçılar ve esnaf olarak bizim üzerimize büyük bir görev düşüyor. Enflasyon, ekonomik kriz her şey olabilir ama biraz işin dozunu kaçırmamak gerekiyor. Bazen bana da o fiyatlar denk geliyor. Deli deli aptal aptal fiyatlar. Ama makul yerler daha çoğunlukta. Bu iş kötüye gidecek. Bütün turizm hepsi birbirine bağlı. Bir tanesi kırıklık yaparsa işlerin dengesi değişiyor. Geçen hafta Çeşme’de Özcan Deniz ve ben sahne açabildim. Bu mekanları sanatçıların dolduramaması değil insan yok. Şişirilmiş fiyatları düzene sokmak gerekiyor. Herkes Yunanistan’a kaçıyor” dedi.

Demet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.