Demet Akalın'ın sahne tarzı olay oldu! O sözlerini hatırlattılar!

Demet Akalın'ın sahne tarzı olay oldu! O sözlerini hatırlattılar!
Son dönemde verdiği kilolarla konuşulan Demet Akalın, saçlarını sarıya boyattı, yıllar önceki fit haline dönen Akalın, dün akşam ki sahne tarzı ile sosyal medyada dikkat çekti. Akalın'ın dekolteli sahne kıyafetini görenler, ünlü şarkıcıya daha önce söylediği "Benim sahneme aileler eşleriyle geliyor. Bazı şeylerin dozu kaçtı. 'Hangimiz daha çok açalım?' yarışı başladı" sözlerini hatırlattı.

Sanat kariyerinin yanı sıra yaptığı açıklamlar ve paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Akalın, son görüntüsüyle olay yarattı. 6 kilo yağ aldırıp, diyet yapan Akalın, toplamda 11 kilo verdi. Saçlarını da sarıya boyatan Akalın yepyeni bir görüntüye kavuştu. Dün Çınarcık'ta sahne alan Demet Akalın, hayranlarına keyifli bir gece yaşattı. Spor bir kombin tercih eden şarkıcının tarzından çok dekoltesi konuşuldu

"BAZI ŞEYLERİN DOZU KAÇTI"

Ünlü şarkıcı daha önce kıyafetleriyle ilgili bir yoruma, "Benim sahneme aileler eşleriyle geliyor. Bazı şeylerin dozu kaçtı. 'Hangimiz daha çok açalım?' yarışı başladı" şeklinde karşılık vermiş ve artık yaşı ilerlediği için açık kıyafetler tercih etmediğini söylemişti.

İşte Akalın'a gelen bazı yorumlar...

Akalımmn

Aklinnnn

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.